Circuit training

Circuit trainingen zijn groepslessen waarbij er een parcours van max 5 oefeningen wordt uitgezet. In de regel maken we 2 groepen van 5 met 2 trainers. We starten altijd met een gezamelijke warming up. Er wordt veel met eigen lichaamsgewicht gewerkt met focus op de core en balans. Gebruikte materialen kunnen zijn, kettlebells aquabags zandzakken dumbbells battleropes enz enz . Dit is een Fullbody workout waarbij de trainers rekening houden met jouw persoonlijke niveau. De les wordt afgesloten sluiten met een rustgevende cooling down.

Break stuff (kickboks)

De naam zegt het eigenlijk al, boksen! Een super leuke groepstraining waarbij verschillende aspecten van het kickboksen aan bod komen en waarmee verschillende vaardigheden worden getraind. Met Break stuff krijg je een goede conditie, strak lijf, leer je effectief te stoten en verbeter je je zelfvertrouwen omdat je werkt aan je zelfverdediging. Het is een allround les die in groepen van max 8 personen wordt gegeven.

BBB (buik billen benen)

De les voor iedere vrouw, de les bestaat uit een warming up doormiddel van dansen op zomerse klanken.
En wordt vervolgd door krachtoefeningen voor de benen, billen en buik tijdens opzwepende muziek.
In deze les word er gebruik gemaakt van eigen lichaamsgewicht en weerstandsbanden.

Obstacle Run training

Dit is een specifieke training voor het meedoen aan een Obstacle run. 1x per jaar doen we hier met de Fitbusz aan mee en dit vereist extra specifieke training. 2 maanden voor de start van een dergelijke run hebben we 1x per week specifieke training waar je aan deel kunt nemen.

Fitkidsz

Fitness en spel voor kinderen tussen de 7 en 11 jaar. Een training die bestaat uit 30 min coördinatie kracht conditie wendbaarheid controle & balans en afgesloten wordt met 15 min spel. Dit onder de bezielende leiding van Marissa waar de kinderen spelenderwijs enthousiast worden gemaakt in diverse sporten en bewegingsactiviteiten. Laat op maandag en donderdag de smartphone liggen en kom tussen 15.00 en 15.45 lekker trainen in Park Overbos bij de Fitkidsz.

Kettlebell training

De Kettlebell wordt ook wel –‘s werelds enige draagbare ‘Total Gym’– genoemd. Trainen met ‘The Original Kettlebell’ zorgt voor een zeer veelzijdige ontwikkeling van het lichaam. Er wordt vanwege de korte explosieve manier van trainen veel aanspraak gemaakt op zowel uw kracht als op het cardiovasculaire systeem en de flexibiliteit.
Of het nou gaat om afvallen, aankomen, spiermassa opbouwen, flexibiliteit vergroten of uw conditie verbeteren, ‘The Kettlebell’ is DE trainingstool voor het snel en succesvol bereiken van uw fysieke doelstelling!

  • Zeer korte explosieve training. (30 minuten training voor maximaal resultaat!)
  • Krachttraining, flexibiliteitstraining en cardiotraining in één.
  • Goede ontwikkeling van gripkracht door dikte van het handvat.
  • Versterkt de totale rug en schouderpartij; kan dus zeer positief werken bij rugklachten.
  • Kettlebell training verbetert de mobiliteit en is daardoor ook zeer geschikt voor ouderen.

Ben jij benieuwd naar de beste versie van jezelf?

Meld je dan nu aan voor een gratis proefles.