Albert

Trainer Albert Meeuwissen

Kettlebell instructeur,circuittrainer en Lifecoach.Sport fitness lichamelijke activiteit heeft van kinds af aan zijn aandacht getrokken. Er zijn nog genoeg sporten die hij niet heeft uitgeoefend maar de lijst is inmiddels wel heel lang. Al deze ervaringen stopt hij in de circuittrainingen die de Fitbusz verzorgd. Bij de circuittrainingen wordt veel gebruik gemaakt van Kettlebells en dat is dan ook zijn specialisme. Er is geen Fitness vorm zo effectief in de transfer naar andere sporten (en je algehele fitheid) als de Kettlebell. Master jij de Kettlebell dan ben je ook master van je fysiek. En daar willen wij onze klanten heel graag wegwijs in maken. Ben je voetballer tennisser hockeyer vechtsporter zwemmer wielrenner hardloper of wil je gewoon fitter worden you name it. De Kettlebell en circuit trainingen brengen je verder maken je fitter en functioneel sterker.

Ben je geïnteresseerd in een circuit training, boek nu een gratis proefles!!

Marissa

Trainer Marissa Meeuwissen

Een vrolijke enthousiaste verschijning met als specialisme Circuittrainer,BBB,Bodypump, en Personal training. Een fitte Boergondier van het eerste uur. Dwaalde vroeger als kind al rond in de sportschool van haar ouders. Fitness/sport en actief zijn is haar met de paplepel ingegoten. Ze heeft inmiddels een eigen karakter neergezet bij de Fitbusz, en staat bekend als “de sloper”.

Ze heeft een lange geschiedenis als fitnesstrainer, Personaltrainer  en voedingscoach bij verschillende sportscholen in Prinsenbeek en Breda.
Ruime ervaring op het gebied van Fitness Pt training en groepslessen. Van
Spinning/Zumba/Bodypump/Boksen/BBB en Aquafit tot Yoga en van tot seniorengym tot peutergym.
Haar succesformule …… een aanstekelijk enthousiasme creativiteit, oprechte Persoonlijke aandacht en begeleiding. Recht voor zijn raap en gas erop.

Wil je het zelf mee maken, boek dan nu een gratis proefles.

Jeroen

Trainer Jeroen de Zwaan

Het type ruwe bolster blanke pit. De grote broer van Marissa, Circuit trainer en UFW Kickboks trainer met een vechtsport achtergrond. Achter het woeste en indrukwekkend voorkomen schuilt vriendelijke lach en een enthousiaste trainer. Hij geeft voor de Fitbusz Circuittraining en  1x per week (kick) boks les voor alle niveaus. Iedereen is welkom van geïnteresseerde of beginner tot ervaren tot minder ervaren.. De boks training draait net als bij de andere Fitbusz lessen om hard werken houding concentratie en focus. Fysiek sterker worden en er plezier uit halen, laat je verassen door deze gevarieerde en uitdagende training.

Ben je nieuwsgierig naar de lessen van deze kanjer, boek nu een gratis proefles.

Assistent trainers

Jeroen de Zwaan            Circuit

Anke Bloemheuvel         BBB/Circuit/Sport

Yannick v/d Vlist            Circuit/Sport

Femke Visser                   Core&Stretch/BBB/Circuit

Assistent Trainers

Anke Bloemenheuvel           BBB/Circuit/Sport
Yannick v/d Vlist Circuit/Sport
Femke Visser Core&stretch/BBB/Circuit

Ben jij benieuwd naar de beste versie van jezelf?

Meld je dan nu aan voor een gratis proefles.